Luotettavaa saneerauspalvelua pääkaupunkiseudun alueella

Yli 20 vuotta yksityisiä ja yrityksiä palvellut HK-Kinhar Oy tarjoaa luotettavat saneerauspalvelut. Toimipisteemme sijaitsee Kauniaisissa, mutta palvelemme koko pääkaupunkiseudun alueella: Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sekä myös Lahdessa.

 

Ota meihin yhteyttä ja kerro, miten voimme palvella sinua! Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse virka-aikana.

Yhteystiedot

Palvelemme osaavasti rakennusliikkeitä

Meillä on pitkä ja laaja kokemus rakennusliikkeiden palvelemisesta. Teemme rakennusliikkeille alihankintana mitä erilaisimpia rakennusurakoita. Saneeraamme rautaista ammattitaitoamme käyttäen myös julkisia tiloja, kuten kouluja.

Meiltä voit tilata:

  • toimistojen vuokralaismuutokset

  • vesikattotyöt

  • ikkuna- ja oviasennukset

  • julkisivutyöt

  • väliseinät

  • vesivahinkokorjaukset

  • purkutyöt

  • maalaukset

  • listoitukset

Kaikki saneerausurakat hoidamme viimeistellysti alusta loppuun asti. Huolellinen työnjälki on valttikorttimme, josta emme koskaan tingi.

 

Teemme mielellämme sinulle hyvän ja kilpailukykyisen tarjouksen tarvitsemistasi saneeraustöistä.

Ota yhteyttä!

Miksi tilata saneerausurakka meiltä?

Kokemuskuvake

Saneerausta pitkää kokemusta käyttäen

Saneeraus eli korjausrakentaminen vaatii kokeneen ammattilaisen työpanosta. Jokainen saneerauskohde on aina erilainen ja asettaa erilaiset haasteet, joihin vain kokenut saneeraaja pystyy vastaamaan.

Energiakuvake

Energiatehokasta saneerausta

Taitavalla saneerauksella pystymme lisäämään vanhojenkin rakennusten energiatehokkuutta.

Rakennuskuvake

Vanhojen rakennuksien kunnioittamista

Saneeraamme aina vanhojen rakennuksien ominaispiirteitä kunnioittaen. Suunnittelemme kaikki saneeraustyöt huolellisesti, yhteistyössä rakennuttajan kanssa.

Yhteistyökuvake

Sujuvaa yhteistyötä

Meistä saat luotettavasti toimivan yhteistyökumppanin tarvitsemaasi saneerausurakkaan. Yhteistyö kanssamme on aina sujuvaa ja helppoa.

Minkälaista saneerauspalvelua tarvitset? HK-Kinhar Oy toteuttaa niin pienet kuin suuremmatkin saneerausurakat kustannustehokkaasti ja aikataulussa pysyen pääkaupunkiseudulla Lahdessa.

Teemme myös huoneistoremontteja

Yrityksemme HK-Kinhar Oy tekee myös huoneistoremontteja avaimet käteen -periaatteella. Remontoimme sitten kokonaisia liiketiloja tai vain kylpyhuoneita, panostamme aina laadukkaiden ja kestävien materiaalien käyttöön.

Lue lisää