Tilaa remonttipalvelut kokeneelta yritykseltä – palvelemme kaikkialla pääkaupunkiseudulla

Kun tarvitset joustavasti toimivaa remonttipalvelua, HK-Kinhar Oy auttaa mielellään. Meiltä voit tilata niin pienet kuin suuret ja haasteellisetkin remontit. Työskentelemme Kauniaisista käsin koko pääkaupunkiseudun alueella: Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sekä myös Lahdessa. Meillä on rakennus- ja remonttitöistä jo yli 20 vuoden kokemus, joten voit luottaa osaavaan palveluumme. Teemme myös julkisten tilojen saneerausta.

 

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Yhteystiedot

Helpot huoneistoremontit

Huoneistoremontit etenevät sujuvasti, kun tekijänä on HK-Kinhar Oy. Palvelemme sekä yksityisiä että yrityksiä. Etsimme kustannustehokkaita ja toimivia ratkaisuja, asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioiden. Käytämme aina korkealaatuisia materiaaleja, jotka näyttävät tyylikkäiltä ja kestävät aikaa ja kovaakin kulutusta.

 

Työskentelemme tehokkaasti aina remontin alusta loppuun asti. Remontin päätyttyä viemme pois remontista aiheutuneet jätteet ja siistimme remontoidun alueen tarkasti.

Pyydä tarjous

Kattavat palvelumme

Laatukuvake

Liiketilojen laadukkaat remontit

Liiketilan remontti kannattaa aina! Tyylikkäät ja nykyaikaiset, viihtyisät tilat viestivät yrityksen arvoista.

Kylpyhuonekuvake

Kokonaisvaltaiset kylpyhuoneremontit

Meillä on VTT:n myöntämä märkätilasertifikaatti, joten remontoimme ammattitaitoisesti kaikki märkätilat oikeaoppisesta vedeneristyksestä huolehtien. Remontin jälkeen kylpyhuoneesi on raikas ja kutsuva.

Keittiökuvake

Kätevät keittiöremontit

Remontoimme niin pienet kuin suuretkin keittiöt hyvällä maulla ja pitkän kokemuksen tuomalla tietotaidolla. Ehdotamme mielellämme nykyaikaisia ja toimivia ratkaisuja helpottamaan arkeasi. 

Saunakuvake

Rakennamme myös saunat

Sauna on suomalaisen kodin yksi tärkeimmistä tiloista. Siisti ja tunnelmallinen sauna lisää asumisviihtyvyyttä. Rakennamme toiveidesi mukaiset lauteet ja teemme tarvittavat laatoitukset.

Yrityksemme HK-Kinhar Oy remontoi luotettavasti, korkealaatuiseen lopputulokseen panostaen. Tarjoamme asiantuntevaa remonttipalvelua Kauniaisissa ja muualla pääkaupunkiseudun alueella.